De toekomst van PetTails

24 September 2020 17:12

 

Op 16 april 2020 werd PetTails gelanceerd, om tijdens de landelijke corona lockdown steun te bieden aan diereigenaren. 

Gedurende bijna drie maanden stonden de Master studenten Diergeneeskunde klaar voor (uiteenlopende) vragen van diereigenaren rondom het gedrag, de gezondheid en het welzijn van huisdieren, deelden ze kennis door het schrijven van kennisartikelen, het maken van kennisclips en het organiseren van het online Vragenuurtje met specialisten van de faculteit Diergeneeskunde. 

Het PetTails initiatief werd positief ontvangen door de diereigenaren, de studenten en collega’s van de faculteit Diergeneeskunde. Nu de reguliere onderwijsactiviteiten op de faculteit in aangepast vorm zijn hervat, willen wij PetTails in samenwerking met onze partners een nieuwe invulling geven.  

Dit betekent dat wij de PetTails community in de huidige vorm gaan sluiten. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en hoe wij PetTails in de toekomst vorm geven, verwijzen we je graag naar www.vriendendiergeneeskunde.nl/project/pettails 

Hier gaan we op korte termijn ook een samenvatting geven van de informatie die beschikbaar werd gesteld op PetTails. 

Heel belangrijk om te weten: jouw persoonlijke gegevens worden niet bewaard. Schrijf je dus gauw in voor de nieuwsbrief van Vrienden Diergeneeskunde (onderaan de pagina). 

Mocht je in de tussentijd meer willen weten over de gezondheid, het welzijn en gedrag van je huisdier, kijk dan op de website van het Landelijke InformatieCentrum Gezelschapsdieren (LICG). Je kunt ook de HuisdierenApp downloaden, boordevol met tips en adviezen over je huisdier en waar je alle belangrijke informatie over je huisdier kunt bijhouden. Wil je meer weten over de faculteit Diergeneeskunde, kijk dan op www.diergeneeskunde.nl.

Tenslotte, heb je twijfels of het goed gaat met je dier? Neem dan altijd contact op met je dierenarts. 

Veel dank dat je deel uitmaakte van de PetTails community en hopelijk tot snel. 

Hartelijke groet, 

PetTails