We are Friends of VetMed

 

You want your animals to be healthy. And so do we!

That’s why we support scientific research, and innovative approaches towards (veterinary) patient care that protect and improve the health and welfare of animals and humans.

Your gift makes it happen. Today. Tomorrow. Together.

 

Go to our general donations page or support a specific project

Let’s make a difference. Let’s get all our ducks in a row.

 

 

Read more Read less
View all
Op 10 december 1821 ging de opleiding Diergeneeskunde van start in Nederland. In de aanloop naar dit 200 jarig jubileum organiseert de Diergeneeskundige Studenten Kring (D.S.K.) samen met Vrienden Diergeneeskunde het Veterinair Vuur, een estafette langs dierenartsenprakijken in Nederland. Vanaf 4 oktober komen dierenartsen en praktijkmedewerkers in beweging en geven het Veterinair Vuur door van praktijk naar praktijk.  Volg hier het Veterinair Vuur     Op 10 december komt het Veterinair Vuur weer aan bij de faculteit, en gaat het jubileumjaar feestelijk van start. Met het Veterinair Vuur delen wij onze passie voor het veterinaire vak met collega’s, studenten, de faculteit en de maatschappij. Van dierenarts naar dierenarts, van dierenartspraktijk naar dierenartspraktijk, samen met dierenartsen, paraveterinairen, dierverzorgers, kliniekmanagers en studenten diergeneeskunde, willen wij het veterinaire vuur door Nederland dragen. Naast het uitdragen van het belang van de diergeneeskunde voor dieren en mensen, halen wij met z'n allen geld op voor meer onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg waarmee wij de diergeneeskunde ook in de toekomst in beweging houden.   We hopen vurig dat zo veel mogelijk dierenartspraktijken meedoen! Meld je snel aan.      

Royal Canin draagt bij aan het Veterinair Vuur

22-10-2021 | 10:49

Binnenkort zal het Veterinair Vuur weer worden overgedragen naar de volgende dierenartspraktijken op de route. En wij mogen delen dat het Veterinair Vuur verder zal worden verspreid met de steun van Royal Canin! Met een fantastische bijdrage maakt Royal Canin samen met ons nog meer veterinair onderzoek, onderwijs en patiëntzorg mogelijk.

 

“Wij feliciteren de faculteit van harte met hun 200-jarig jubileum. Tegelijkertijd zijn we erg trots dat we al jaren betrokken mogen zijn bij de faculteit. Royal Canin is zelf opgericht door een dierenarts en wij zien het veterinaire beroep en de wetenschap als cruciale elementen om een betere wereld voor huisdieren te creëren. Door de jaren heen zijn we samen verbonden geweest middels wetenschappelijk onderzoek, hebben we voedingskennis gedeeld en zijn zelfs verschillende oud-studenten Royal Canin Associates geworden. We kijken er naar uit om deze reis nog jaren samen voort te zetten en wensen de faculteit veel succes en plezier bij het verspreiden van het Veterinair Vuur langs de Nederlandse klinieken.” 

 

Wij willen Royal Canin hier enorm voor bedanken! Samen houden we Diergeneeskunde in beweging.

 

Read more | View all