Normal e6ff2cfffd3d5cfa795eaa45e4103855c2d467d3

Avonturia steunt onderzoek naar Papegaaienwelzijn

12 March 2018 15:01

Den Haag - Dierenspeciaalzaak Avonturia steunt het onderzoek naar papegaaienwelzijn, uitgevoerd door dr. Yvonne van Zeeland aan de faculteit Diergeneeskunde Universiteit Utrecht. Naast een donatie van €250,00 aan het project, geeft Avonturia haar klanten de mogelijkheid om via hun webshop aan het project te doneren.

Aldus Avonturia: "Wanneer zit een papegaai lekker in zijn vel of veren? En waar wordt een papegaai nou echt blij van? Hier zoekt Yvonne van Zeeland antwoorden op. Avonturia werkt al jaren samen met haar, en is daarom blij om haar op deze manier te kunnen ondersteunen. Haar passie en kennis op het gebied van papegaaien is groot en zij heeft daarmee al vele vogellevens gered. Maar om nog meer resultaten te kunnen boeken, is verder onderzoek nodig. Vind jij dit nou net zo belangrijk als dr. Yvonne van Zeeland, voel je dan vrij en doneer. Met jouw donatie kan verder onderzoek gedaan worden."

Benieuwd hoe dit eruit ziet? Kijk hier: https://www.avonturiashop.nl/vogels/populair/goede-doelen/onderzoek-papegaaienwelzijn-41545/